Emma Watson deelt eerste Colonia teaser

Geplaatst: door de redactie

Net als eerder Owen Wilson en Lake Bell in No Escape krijgen nu Emma Watson (Regression) en Daniel Brühl (Rush) te maken met de verschrikkelijke gevolgen van een staatsgreep. Bekijk de eerste teaser voor het waargebeurde Colonia.

Watson (net klaar met de opnamen van Beauty and the Beast) brengt als de jonge stewardess Lena in de jaren zeventig een bezoek aan haar vriend Daniel (Brühl), die in Chili werkt voor de huidige president. Na een staatsgreep wordt Daniel ontvoerd door de geheime politie van Pinochet en opgesloten in een afgezonderd gebied in het zuiden van het land, dat bekend staat als Colonia Dignidad. Het gebied is zogenaamd een religieuze missiepost, maar blijkt in werkelijkheid het grondgebied van een gestoorde sekte. Lena besluit de gemeenschap te infiltreren in een laatste poging om haar man terug te krijgen.

Naast Watson en Brühl heeft ook de Zweedse acteur Mikael Nyqvist (de originele Girl with the Dragon Tattoo, Mission: Impossible 4) een bijrol; hij speelt een ex-Nazi die zich voordoet als priester en de scepter zwaait binnen de kolonie. De film werd geregisseerd door de Duitse Florian Gallenberger - in 2001 Oscarwinnaar voor zijn korte film Quiero ser (I want to be...). Colonia heeft nog geen releasedatum.

 

World exclusive COLONIA trailer!

Geplaatst door Emma Watson op maandag 14 september 2015