Elizabeth Banks in beeld voor regie Charlie's Angels

Geplaatst: door de redactie

Elizabeth Banks maakte dit jaar een succesvol debuut als regisseur met Pitch Perfect 2 en dat is niet onopgemerkt gebleven. Sony zou momenteel met haar in gesprek zijn om Charlie's Angels opnieuw naar het witte doek te brengen.

De actrice (nu op Netflix te zien in Wet Hot American Summer) zou de filmreboot van de oude televisieserie produceren met haar man Max Handelman. Een scenarist moet - net als een cast - nog gevonden worden. In de tv-serie voerden drie vrouwelijke detectives via hun tussenpersoon Bosley missies uit voor de mysterieuze Charlie. De serie kreeg in 2003 al eens een filmversie - ook nog gevolgd door een sequel - met Lucy Liu, Cameron Diaz en Drew Barrymore. Bill Murray gaf in het eerste deel gestalte aan Bosley, maar werd voor de sequel vervangen door Bernie Mac.

Pitch Perfect 2 had een budget van net geen 30 miljoen dollar en bracht - met nog steeds meer dan redelijke kritieken - wereldwijd bijna het tienvoudige op. Banks regisseerde eerder ook nog een segment van Movie 43, maar daar wil waarschijnlijk niemand meer aan herinnerd worden. Binnenkort is ze als actrice weer te zien in Mockingjay, het allerlaatste deel uit de Hunger Games-serie.