Eerste volledige trailer voor The Counselor

Geplaatst: door de redactie

Zelfs de mensen die Prometheus van Ridley Scott een beetje vonden tegenvallen konden niet ontkennen dat Michael Fassbender in de film een geweldige bijrol neerzette. Het feit dat de acteur van Scott nu de hoofdrol heeft gekregen in zijn volgende film The Counselor maakt dan ook erg nieuwsgierig.

Fassbender speelt een gerenommeerde advocaat die zich als “one time deal” inlaat met de drugshandel van een aantal schimmige onderwereldfiguren. Personages gespeeld door Javier Bardem (Skyfall) en Brad Pitt (World War Z) waarschuwen hem echter dat het moeilijk is om uit die wereld weg te komen en lijken al snel gelijk te krijgen.... Penelope Cruz (Volver) is in de film te zien als de verloofde van Fassbender, terwijl Cameron Diaz (Gangs of New York) aanwezig is als femme fatale.

Het verhaal werd geschreven door Cormac McCarthy, die eerder al zijn boeken The Road en No Country for Old Men verfilmd zag worden. Laatstgenoemde werd bekroond met een Oscar voor beste film. The Counselor is McCarthy’s eerste originele filmscript. Bekijk hier een eerder teasertje of scroll helemaal naar onder voor een aantal korte clipjes. De film zelf verschijnt bij ons op 14 november van dit jaar.