Eerste trailer voor Silver Linings Playbook met Bradley Cooper

Geplaatst: door de redactie

Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert DeNiro en Jacki Weaver in een film van de regisseur van The Fighter. Ook Chris Tucker duikt weer een keer op in een prent zonder de woorden rush en hour in de titel.

In Silver Linings Playbook komt Pat Solatano (Cooper) na acht maanden uit een psychiatrische inrichting nadat hij ooit zijn huwelijk en zijn leven in zag storten. Hij moet noodgedwongen weer bij zijn ouders (DeNiro en Weaver) intrekken. Vastbesloten om met zijn vrouw herenigd te worden schakelt hij de hulp in van de mysterieuze Tilly (Jennifer Lawrence) die ook zo haar eigen problemen heeft waar Solatano haar mee kan helpen.

Silver Linings Playbook is gebaseerd op het boek van Matthew Quick. De film betekent na Limitless opnieuw een samenwerking tussen Cooper en DeNiro, die deze keer dus vader en zoon spelen. David O. Russell sleepte met The Fighter een Oscarnominatie in de wacht, terwijl Christian Bale en Melissa Leo ook daadwerkelijk beeldjes wonnen voor hun acteerprestaties in die film.

De film gaat begin 2013 in première.