Eerste trailer voor Peter Pan-prequel Pan

Geplaatst: door de redactie

In de laatste Pirates-film werd het personage nog gespeeld door Ian "Deadwood" McShane, in de nieuwe Peter Pan-prequel mag Hugh Jackman gestalte geven aan piraat Blackbeard. Bekijk de eerste trailer voor de Neverland origin-story Pan.

De film voorziet het klassieke verhaal van J.M. Barrie van een nieuwe twist. Levi Miller speelt een weesjongen die wordt meegenomen naar het magische Neverland. Daar komt hij oog in oog te staan met de gevreesde piraat Blackbeard (Jackman) en maakt hij ook al kennis met een Hook nog zonder haak (Garrett Hedlund uit Inside Llewyn Davis en het nog te verschijnen Unbroken van Angelina Jolie).

Andere bijrollen zijn er voor Amanda Seyfried (Lovelace), Rooney Mara (Her, The Girl with the Dragon Tattoo), Nonso Anozie (The Grey) en Adeel Akhtar (The Dictator) als Smee, het personage dat in de Spielberg-film nog werd gespeeld door de dit jaar overleden Bob Hoskins. Joe Wright (Pride & Prejudice, Atonement, Anna Karenina) regisseert. Pan moet op 16 juli 2015 in de bioscoop verschijnen.