Eerste trailer voor Ocean’s 8

Geplaatst: door Tom van Steensel

Steven Soderbergh produceerde een Ocean’s-film met deze keer een dievenbende die bestaat uit enkel vrouwen. Hij liet de regie echter over aan Gary Ross, de maker van Seabiscuit en de eerste Hunger Games-film. Bekijk de nieuwe trailer voor Ocean’s 8.

De hoofdrol in de soort van spin-off / soort van sequel wordt gespeeld door Sandra Bullock, die ooit het scherm deelde met George Clooney in Gravity. In Ocean’s Eight is ze te zien als Debbie Ocean, de zus van Clooney’s personage Danny Ocean. Na haar vrijlating uit de gevangenis, trommelt ze direct een vriendin (Cate Blanchett) op om een kraak te zetten. Het tweetal krijgt in de film verder gezelschap van Rihanna (Bates Motel), Mindy Kaling (The Office), Awkwafina (Bad Neighbors 2), Helena Bonham Carter (Fight Club), Anne Hathaway (Interstellar) en Sarah Paulson (American Crime Story: The People vs OJ Simpson).

Daarnaast heeft James Cordon (The Late Late Show) een bijrolletje als verzekeringsagent en maakt Matt Damon een cameo als Linus Caldwell. Ocean's 8 verschijnt op 21 juni in de Nederlandse bioscopen.