Eerste trailer voor Nocturnal Animals

Geplaatst: door Tom van Steensel

Jake Gyllenhaal en Amy Adams spelen een gescheiden echtpaar in Nocturnal Animals van schijver-regisseur Tom Ford (A Single Man). Ondanks dat ze ooit getrouwd waren, blijken ze elkaar helemaal niet zo goed te kennen. Bekijk de eerste trailer voor de romantische thriller.

Amy Adams speelt Susan Morrow, een kunsthandelaar uit Los Angeles die een luxueus maar onbevredigend leven leidt samen met haar man Hutton Morrow (Armie Hammer). Als Hutton weer eens een weekend weg is op een van zijn vele zakenreisjes, ontvangt Susan een anoniem pakje dat in haar brievenbus is achtergelaten. Het is een boek genaamd 'Nocturnal Animals', geschreven door haar ex-man Edward Sheffield (Jake Gyllenhaal), met wie ze al jaren geen contact meer heeft gehad.

Bij het manuscript zit een briefje waarin Edward Susan vraagt het boek te lezen en om vervolgens contact met hem op te nemen als hij weer in de stad is. In haar eentje in bed begint Susan de roman te lezen. Het boek is aan haar opgedragen... Nocturnal Animals heeft verder bijrollen voor Aaron Taylor-Johnson, Michael Shannon en Isla Fisher. De film verschijnt op 1 december in Nederland.