Eerste trailer voor Mockingjay Part 2 - de laatste Hunger Games-film

Geplaatst: door de redactie

Een paar dagen geleden werd de allerlaatste scène geschoten, hoewel de rest van de film simultaan werd opgenomen met Part 1, en nu worden we getrakteerd op de eerste beelden uit de allerlaatste Hunger Games-film. Bekijk Jennifer Lawrence in het eerste teasertje voor The Hunger Games - Mockingjay Part 2.

Panem is een oorlogsgebied geworden en Katniss (Lawrence) is vastbesloten om voor eens en altijd af te rekenen met President Snow (Donald Sutherland). Samen met haar meest betrouwbare vrienden Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) en Peeta (Josh Hutcherson) beraamt ze een aanslag op Snow, die op zijn beurt ook steeds meer geobsedeerd raakt met het uit de weg ruimen van Katniss. De District 13 garde maakt zich klaar voor een allesbeslissende bestorming van The Capitol....

De regie van Mockingjay - Part 2 is uiteraard nog steeds in handen van Francis Lawrence (I Am Legend) die het destijds na de eerste Hunger Games-film overnam van Gary Ross en daarna alle delen voor zijn rekening nam. De cast bestaat verder uit Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Stanley Tucci en Julianne Moore. Gwendoline Christie (Game of Thrones, Star Wars: Episode VII) is één van de nieuwe toevoegingen aan de cast en is al even te zien in de teaser.

De afsluiter verschijnt op 18 november in de bioscoop.