Eerste trailer voor Mannenharten

Geplaatst: door de redactie

Het wordt eind dit jaar druk in de Nederlandse bioscopen qua grote producties van eigen bodem. Zo verschijnt half december Soof (bekijk hier de teaser trailer), krijgen we met Bro's Before Ho's een nieuwe film van de makers van New Kids, serveert Menno Meyjes begin november zijn adaptatie van Het Diner en is vanaf eind november Mannenharten te zien. Van die laatste film is nu een trailer verschenen.

Regisseur Mark de Cloe (Het Leven Uit Een Dag, Shocking Blue) verzamelde een prima cast om zich heen. Zo worden de mannelijke hoofdrollen gespeeld door Barry Atsma, Daan Schuurmans, Jeroen Spitzenberger, Teun Kuilboer, Jon van Eerd en Fabian Jansen, terwijl Georgina Verbaan, Katja Herbers, Liliana de Vries, Hadewych Minis, Kim Feenstra en Sanne Vogel de belangrijkste vrouwelijke rollen op zich nemen.

Mannenharten vertelt over een groep mannen die elkaar kent van de sportschool. Reclameman Tim (Schuurmans) raakt in paniek door zijn naderende huwelijk met de perfecte Laura (Minis). Zijn beste vriend Wouter (Spitzenberger) moet juist alles op alles zetten om zijn vriendin Nicole (Herbers) te houden. De verlegen Niels (Jansen) hoopt in de net gescheiden Susanne (Verbaan) een vrouw voor het leven te vinden. Niet wetende dat haar ex, de gefrustreerde Frank (Kuilboer), niet van opgeven weet. Womanizer Dennis (Atsma) moet plots geen babes, maar de succesvolle volkszanger Roy (Van Eerd) naast zich in bed dulden. Stuk voor stuk zijn zij op zoek naar hun plek in het leven en naar degene die ze aan hun zijde willen. Onvoorspelbaar maar o zo herkenbaar!

De film is vanaf donderdag 28 november 2013 te zien in de Nederlandse bioscopen.