Eerste trailer voor The Man From U.N.C.L.E.

Geplaatst: door de redactie

Na wat aanloopproblemen verschijnt komende zomer de langverwachte bioscoopfilm rond de cultserie The Man from U.N.C.L.E. in de bioscoop. Vandaag werd een eerste trailer van de film vrijgegeven.

Aanvankelijk zou Steven Soderbergh (Haywire, Behind the Candelabra) de film regisseren, maar hij stapte op nadat beoogd hoofdrolspeler George Clooney het project verliet. Ook zouden er problemen geweest zijn met het budget. Guy Ritchie (Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Sherlock Holmes: A Game of Shadows) zag vervolgens wel potentie in de film en stapte eind 2011 in de productie.

Henry Cavill (de Superman uit Man of Steel) speelt de hoofdrol in de film die zich afspeelt in de jaren zestig van de vorige eeuw, midden in de Koude Oorlog. Cavill is Napoleon Solo, een CIA-agent die samenwerkt met KGB-spion Illya Kuryakin (The Lone Ranger's en Snow White's Armie Hammer) om een mysterieuze criminele organisatie die in het bezit zou zijn van nucleaire wapens uit te schakelen. Andere rollen zijn onder meer weggelegd voor Alicia Vikander (The Fifth Estate, Hotell), Hugh Grant en Jared Harris (Lincoln, Pompeii).

Bekijk hieronder de eerste trailer voor The Man From U.N.C.L.E., dat 20 augustus in de Nederlandse bioscopen moet verschijnen.