Eerste trailer voor The Lego Movie

Geplaatst: door de redactie

De Lego film heeft een eerste volledige trailer, zowel in het Engels als in het Nederlands. We zien een hele stoet aan bonte Lego-figuren die allemaal samen moeten spannen om te zorgen dat hun wereld niet blokje voor blokje afbrokkelt.

In de 3D computeranimatiefilm wordt het onbeduidende Lego-poppetje Emmet aangezien voor de redder van het Lego-universum en op een quest gestuurd. Zijn stem wordt gedaan door Chris Pratt. Pratt had bijrollen in films als Moneyball en Zero Dark Thirty, maar is vooral bekend als Andy Dwyer in de serie Parks and Recreation. Volgend jaar heeft hij een hoofdrol in de Marvel-film Guardians of the Galaxy.

Will Ferrell en Liam Neeson voicen de bad guys waarmee Emmet het aan de stok krijgt. Hulp krijgt hij van onder andere superhelden als Batman (Will Arnett), Superman (Channing Tatum), Wonder Woman (Cobie Smulders) en Green Lantern (Jonah Hill). Morgan Freeman verleent zijn stem aan de oude en wijze Vitruvius en Elizabeth Banks laat niet met zich sollen als kick ass chick WyldStyle.

The Lego movie is afkomstig van Phil Lord en Chris Miller. Zij maakten al eerder de succesvolle animatiefilm Cloudy with a Chance of Meatballs en waren daarna verantwoordelijk voor de verrassingshit 21 Jump Street, ook met Jonah Hill en Channing Tatum. The Lego Movie verschijnt op 12 februari 2014 bij ons in de bioscoop. Bekijk hieronder ook de Nederlandse versie van de trailer en wat promo’s voor de personages.