Eerste trailer voor Hail, Caesar!

Geplaatst: door de redactie

Voor hun nieuwste film verzamelden Joel en Ethan Coen (Fargo, The Big Lebowski) een bonte selectie aan acteurs en actrices waar de broers al eerder mee werkten. Maar in Hail, Caesar! zien we ook een aantal nieuwe gezichten. De begin volgend jaar verschijnende film kreeg vandaag zijn eerste trailer.

Hail, Caesar! speelt zich af in de hoogtijdagen van de grote studio's in Hollywood en draait om privédetective Eddie Mannix (Josh Brolin - nu te zien in Sicario) die het vuile werk opknapt voor de studiobonzen. Zijn nieuwste casus is de mysterieuze verdwijning van superster Baird Whitlock (George Clooney - onlangs te zien in Project T), die halverwege de opnames van een film ineens spoorloos is.

De Coens schreven zelf het script voor de komedie waarin we naast Brolin en Clooney onder meer Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Channing Tatum, Scarlett Johansson, Jonah Hill en Frances McDormand voorbij kunnen zien komen. Hail, Caesar! moet vanaf 18 februari 2016 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.