Eerste trailer voor The Girl on the Train

Geplaatst: door de redactie

Emily Blunt (Looper, Sicario, Edge of Tomorrow) speelt de hoofdrol in een nieuwe thriller van de maker van The Help en Get on Up. The Girl on the Train werd al omschreven als een mysterie in de stijl van Gone Girl. Bekijk nu de trailer.

In de film, gebaseerd op de bestseller van Paula Hawkins, zien we Blunt als de gescheiden Rachel. Tijdens haar treinreis ziet ze elke dag een in haar ogen perfect stel; Megan en Scott Hipwell (Haley Bennett en Luke Evans). Dit krijgt snel een keerzijde, want Rachel ontdekt iets gruwelijks en de nachtmerrie waar ze in verzeild raakt blijkt de waarheid; ze wordt onverklaarbaar gewond wakker en Megan is vermist. Terwijl Rachel verstrikt raakt in de vermissingszaak, gaat ze zelf op onderzoek uit.

Justin Theroux (The Leftovers) is in de film te zien als de ex-man van Rachel en de Zweedse Rebecca Ferguson (bekend van Mission Impossible - Rogue Nation en ook gecast in de volgende Mission: Impossible-film) geeft gestalte aan diens nieuwe liefde. Andere bijrollen zijn er voor onder meer Laura Prepon, Lisa Kudrow en Allison Janney. The Girl on the Train verschijnt op 6 oktober in de bios.