Eerste trailer voor Fading Gigolo

Geplaatst: door de redactie

Woody Allen acteert bijna exclusief in zijn eigen films, maar voor John Turturro (Romance & Cigarettes) maakt hij een uitzondering. Turturro is namelijk de schrijver-regisseur van Fading Gigolo en heeft Allen gestrikt voor één van de hoofdrollen.

De Manhattan-regisseur speelt Murray, een eigenaar van een boekhandel in New York die dringend geld nodig heeft om zijn zaak draaiende te houden. Wanneer hij ontdekt dat een aantal vrouwen grof geld willen betalen voor een 'ménage à trois' overtuigt hij zijn vriend Fioravante (Turturro die ook zelf opdraaft als acteur) om zich door hem te laten 'managen' in de wereld van de betaalde liefde. Kortom: Woody verandert in een pooier.

Sharon Stone (Lovelace) en Sofia Vergara (Machete Kills) spelen een aantal van de gewillige dames. Andere rollen zijn er voor Bob Balaban en Liev Schreiber. Fading Gigolo heeft nog geen Nederlandse releasedatum, maar Woody Allen komt volgende week ook nog met het door hem geschreven en geregisseerde Blue Jasmine. Klik hier voor onze prijsvraag omtrent die film.