Eerste trailer voor Chef van Jon Favreau

Geplaatst: door de redactie

Regisseur Jon Favreau gaat na films als Iron Man 1 & 2 en Cowboys & Aliens weer terug naar zijn indie-roots met de low-budget komedie Chef. Hij heeft in de cast wel een plekje vrijgelaten voor Robert Downey Jr.. Bekijk een eerste trailer.

Favreau draait hier maar liefst drie diensten: hij regisseert, schreef het scenario en speelt zelf de hoofdrol. Als kok Carl Casper is hij niet langer tevreden over zijn werkzaamheden in een prestigieus restaurant in Los Angeles dat gerund wordt door Dustin Hoffman. Samen met zijn zoontje, zijn ex-vrouw (Sofia Vergara) en zijn beste vriend (John Leguizamo) zet hij een eigen business venture op.

Die business venture leidt tot een eigen food truck, waarmee het bonte gezelschap door Miami tourt. Andere bijrollen zijn er voor Bobby Cannavale (Blue Jasmine), die samen met Favreau en Leguizamo in de keuken staat, en Oliver Platt (Huff). Verder wordt Favreau naast Downey ook weer herenigd met Iron Man 2-actrice Scarlett Johansson. Chef is vanaf 4 september in de Nederlandse bioscopen te zien.