Eerste trailer voor Bullet to the Head

Geplaatst:

door de redactie

Liefhebbers van oldschool actie zaten goed deze week. The Expendables 2 in de bios, een trailer voor de nieuwe van Schwarzenegger en nu ook de eerste beelden van de volgende Stallone in de vorm van de trailer voor Bullet to the Head.

Bullet to the Head markeert de eerste samenwerking tussen actieveteraan Walter Hill (The Warriors, 48 Hours, Red Heat) en Sylvester “je kunt er slechter uitzien op je zesenzestigste” Stallone, nadat de acteur de afgelopen decennia al een paar projecten van de regisseur afsloeg. In Bullet to the Head speelt Stallone een huurmoordenaar die besluit samen te werken met een politieagent (Sung Kang) nadat blijkt dat ze beide nog rekeningen hebben te vereffenen met dezelfde criminelen.

Bullet to the Head is gebaseerd op een (uiterst gewelddadige) Franse graphic novel. Eerder was Thomas Jane gecast, maar die werd later toch vervangen door Sung Kang (Ninja Assassin). De film betekent de terugkeer van Walter Hill als regisseur na tien jaar afwezigheid (Undisputed was zijn laatste) en bijrollen zijn er voor Christian Slater, Sarah Shahi en Jason Momoa. De release staat gepland voor maart van het volgende jaar.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.