Eerste trailer voor Bad Neighbours-sequel

Geplaatst: door de redactie

Seth Rogen (This Is The End) en Zac Efron (Bad Grandpa) keren allebei terug voor het vervolg op Bad Neighbours. Dit keer moeten ze hun krachten bundelen om af te rekenen met nieuwkomer Chloë Grace Moretz. Bekijk de allereerste trailer.

In deel twee verwachten Mac (Rogen) en Kelly (Rose Byrne) een tweede kindje. Om een nieuw huis te kunnen kopen moet hun huidige optrekje eerst nog verkocht worden, maar dat blijkt zo makkelijk nog niet. Een luidruchtige all-female studentenvereniging onder leiding van Shelby (Moretz) is namelijk plots langs hen komen wonen. En dus wendt het koppel zich tot hun oude vijand Teddy (Efron), omdat hij een expert is op het gebied studentenongein. En zo ontstaat er een nieuwe oorlog van grappen en grollen.

Rogen zijn zijn vaste schrijfpartner Evan Goldberg werkten ook aan het script van Bad Neighbours 2, in samenwerking met de eveneens terugkerende regisseur Nicholas Stoller. Dave Franco (21 Jump Street), Christopher Mintz-Plasse (Kick-Ass 2) en Kiersey Clemons (Dope) hebben bijrollen. In Nederland komt de film uit op 12 mei, waarbij de Amerikaanse subtitel Sorority Rising achterwege lijkt te worden gelaten.