Eerste trailer voor American Hustle

Geplaatst: door de redactie

Regisseur David O. Russell neemt twee Oscargenomineerde acteurs uit zijn film The Fighter (Amy Adams en Christian Bale, laatstgenoemde won het beeldje ook echt) en voegt daar nog eens twee Oscargenomineerde acteurs uit zijn film Silver Linings Playbook (Bradley Cooper en Jennifer Lawrence, laatstgenoemde won het beeldje ook echt) aan toe. Bekijk het resultaat in de eerste trailer voor American Hustle.

American Hustle speelt zich af in het met politieke schandalen overladen tijdperk van de jaren zeventig. Christian Bale speelt meesteroplichter Irving Rosenfeld die samen met zijn verleidelijke partner in crime Sydney Prosser (Amy Adams) door FBI-agent Richie DiMaso (Bradley Cooper) wordt gedwongen om voor de overheid te gaan werken. Jennifer Lawrence speelt de onvoorspelbare vrouw van Bale’s personage en Jeremy Renner geeft gestalte aan een belangrijke politieke speler uit New Jersey.

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft ook Robert De Niro (net als Lawrence en Cooper destijds genomineerd voor een Oscar) een rol in de film. Als de acteerprestaties net zo indrukwekkend zijn als de kapsels van Bale en Cooper, zou American Hustle net als The Fighter en Silver Linings Playbook straks zomaar weer mee kunnen doen om de prijzen. De film heeft nog geen Nederlandse releasedatum, maar is vanaf 25 december te zien in Amerika.