Eerste trailer Iron Man 3

Geplaatst: door de redactie

Gister was er de trailer teaser, vandaag is er de teaser trailer waarin de twintig seconden worden uitgebreid tot twee minuten. Bekijk onder andere Ben Kingsley als Tony Starks aartsvijand Mandarin in een verlengde eerst blik op Iron Man 3.

De trailer lijkt veel materiaal te bevatten dat al (achter gesloten deuren) werd vertoond op Comic-Con, waaronder het bescheiden optrekje van Stark in Malibu dat volledig in puin wordt gelegd door helikopters. Het heeft er alle schijn van dat de Marvel-held in de film te maken krijgt met iemand de hem compleet ruïneert en zijn techologie steelt (let op een creepy shot waarin Paltrow in bed wordt aangevallen door een Iron Man-pak), waarna hij zijn complete imperium weer opnieuw op moet bouwen.

Deze eerste trailer is wat meer downbeat, zonder de voor Iron Man-trailers gebruikelijke rockmuziek, maar met een serieuze Robert Downey Jr. en nog weinig humor. Hoewel dat in de uiteindelijke film waarschijnlijk wel anders zal zijn: de vorige scripts van schrijver-regisseur Shane Black (Lethal Weapon, The Last Boy Scout, The Long Kiss Goodnight) combineerden altijd tragische helden met grootschalige actie en cynische humor - veel cynische humor.

Iron Man 3 is te zien vanaf 24 april 2013. Klik de lightbox boven voor een aantal nieuwe foto's van de opkomende release. Klik ook op bovenstaande foto voor meer beeld!