Eerste trailer About Time

Geplaatst: door de redactie

Van Richard Curtis, de schrijver/regisseur van films en series als Blackadder, Mr. Bean, Four Weddings And A FuneralNotting Hill, Bridget Jones's Diary, The Boat That Rocked en Love Actually, komt in oktober een nieuwe film: About Time. Vandaag verscheen alvast een eerste trailer.

In About Time draait het om Tim Lake (Domhnall Gleeson), die op zijn 21e ontdekt dat hij door de tijd kan reizen. Zijn vader (Bill Nighy) vertelt hem dan namelijk dat mannen in de familie al eeuwnelang die mogelijkheid hebben. Maarrr... Het tijdreizen kan niet worden gebruikt om de geschiedenis te veranderen, uitsluitend de gebeurtenissen uit zijn eigen leven zijn beïnvloedbaar.

Wanneer Tim vanaf de Engelse kust naar Londen verhuist, ontmoet hij de prachtige, maar onzekere Mary (Rachel McAdams, opnieuw in een tijdreisfilm na The Time Traveler's Wife). Ze worden verliefd, maar dan slaat het noodlot toe. Tim begaat tijdens één van zijn tijdreizen namelijk een fout, waardoor Mary geen idee heeft wie hij is. Dus hij ontmoet haar steeds opnieuw, en opnieuw, en opnieuw (horen we daar iemand "Groundhog Day!" roepen?), in de hoop dat ze opnieuw voor hem valt.

Of zijn opzet slaagt (haha!), kunnen we vanaf donderdag 10 oktober aanstaande gaan bekijken in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder alvast de trailer.