Eerste teasertje voor Fantastic Four

Geplaatst: door de redactie

Fox heeft inmiddels van X-Men (met vorig jaar Days of Future Past en volgend jaar Apocalypse) een zeer succesvolle franchise gemaakt en wil datzelfde ook doen met The Fantastic Four. Bekijk het eerste teasertje voor de reboot van de serie.

Na twee matig ontvangen Fantastic Four-films van Tim Story (Ride Along) mag nu Josh Trank (die we kennen van Chronicle) het stokje overnemen voor de herstart. Dat betekent ook een compleet nieuwe cast zonder Chris Evans, Ioan Gruffudd, Jessica Alba en Michael Chicklis. Michael B. Jordan (Fruitvale Station en het net genomende Chronicle) is de licht ontvlambare Johnny Storm, Kate Mara (House of Cards) is de onzichtbare Sue Storm en Miles Teller (Whiplash) speelt de uitrekbare Reed Richards.

Jamie Bell (Tintin) kruipt dit keer in het stenen omhulsel van Ben Grimm / The Thing en Toby Kebbell (Koba in Dawn of the Planet of the Apes) is aartsvijand Doctor Doom. Bijrolspeler Reg E. Cathey (House of Cards) verzorgt met zijn karakteristieke stem ook de voice-over in de trailer. Het verhaal van de FF is ondertussen wel bekend: vier wetenschappers keren na een ruimtereis terug naar aarde met bijzondere krachten en moeten de planeet beschermen. Op 6 augustus 2015 verschijnt de film in de bioscoop.