Eerste teaser voor A Bigger Splash

Geplaatst: door de redactie

Nu we The Danish Girl al gerecenseerd hebben en van Maryland al een teaser zagen was A Bigger Splash de enige film die Matthias Schoenaerts onlangs opnam waarvan we nog niets hadden gezien. Bekijk nu de allereerste teaser trailer.

De Rundskop-acteur speelt een filmmaker die getrouwd is met muzikante Marianne (Tilda Swinton - Moonrise Kingdom). Hun zorgeloze vakantie op het zonovergoten Italiaanse eiland Pantelleria wordt opgeschud door het plotse opduiken van de luidruchtige ex van Marianne (Ralph Fiennes - The Grand Budapest Hotel) en zijn dochter Penelope (Dakota Johnson - Black Mass). Wat volgt is een broeierige wervelwind van jaloezie, passie, en uiteindelijk ook gevaar voor alle betrokken partijen...

A Bigger Splash is in feite een remake van het Franse La Piscine met Romy Schneider, maar de Italiaanse regisseur Luca Guadagnino belooft dat hij het materiaal volledig eigen heeft gemaakt. De film is alweer het vierde project waarvoor Guadagnino samenwerkte met Tilda Swinton. Een exacte datum is er nog niet, maar Lumière Nederland spreekt in ieder geval van een release "begin 2016".