Eerste teaser trailer voor Kung Fu Panda 3

Geplaatst: door de redactie

Volgende zomer komt Dreamworks (dat in 2015 wat betreft animatiefilms Home in de bios had) met het derde deel in de Kung Fu Panda-serie. Jack Black doet uiteraard opnieuw de stem van pandabeer Po. Bekijk de eerste teaser trailer.

De teaser introduceert één van de nieuwe personages; de vader van Po die het stemgeluid van Bryan Cranston (Breaking Bad, Total Recall, Argo) heeft meegekregen. Een andere nieuweling is een nog onbekend familielid van Po (te zien op de foto hierboven) met de stem van Rebel Wilson (Night at the Museum 3, Pitch Perfect 2). In de film stuit Po via zijn vader dan ook op een waar panda-paradijs waar de dieren van het goede leven genieten. Die rust is van korte duur en wanneer een bovennatuurlijk gevaar het land bedreigt moet Po het zootje ongeregeld klaarstomen voor de strijd.

Uiteraard is ook de oude garde van Po in de film aanwezig, te weten Angelina Jolie als Tigress, Jackie Chan als Monkey, Seth Rogen als Mantis, David Cross als Crane en Lucy Liu als Viper. Ook Dustin Hoffman, Gary Oldman, Danny McBride en Michelle Yeoh keren terug als hun personges. Naast Cranston en Wilson maakt verder Mads Mikkelsen (Casino Royale, Hannibal) voor het eerst zijn opwachting in de serie. Jennifer Yuh Nelson - eerder verantwoordelijk voor deel 2 - doet opnieuw de regie. De film verschijnt januari 2016 in Amerika en moet drie maandjes later bij ons uitkomen.