Eerste teaser trailer voor Joy met Jennifer Lawrence

Geplaatst: door de redactie

Na Silver Linings Playbook (waarvoor ze een Oscar ontving) en American Hustle (waarvoor ze een Oscarnominatie ontving) is Jennifer Lawrence alweer toe aan haar derde film met regisseur David O Russell. Bekijk de trailer voor Joy.

Na de double act met Bradley Cooper in Playbook en de ensemble cast van Hustle, mag ze Joy dit keer helemaal zelf dragen. Lawrence speelt een jonge ondernemer die een succesvol bedrijf naar de top leidt, terwijl ze haar carrière probeert te combineren met haar taken als alleenstaande moeder. Het teasertje vat haar levensverhaal alvast kort samen en laat ook de belangrijkste bijrolspelers zien. Uit Silver Linings Playbook en American Hustle keren ook Robert De Niro en Bradley Cooper terug.

Zo is De Niro (in Playbook nog de vader van Cooper) te zien als de vader van Joy en geeft Cooper gestalte aan een werknemer van een Home Shopping Network die de producten van Lawrence onder de aandacht brengt. Édgar Ramírez speelt haar (ex-)man en ook Viriginia Madsen is in de film te zien. Joy verschijnt met de kerst in Amerika en moet op 7 januari 2016 in Nederland in première gaan.