Eerste teaser trailer voor The Counselor

Geplaatst: door de redactie

Vandaag verschenen de allereerste beelden van The Counselor online. De misdaadthriller komt uit de pen van auteur Cormac McCarthy (No Country for Old Men, The Road) en wordt geregisseerd door Ridley Scott (Alien, Blade Runner). Bekijk de teaser hieronder.

De film draait om een advocaat (gespeeld door Michael Fassbender, die onlangs nog met Scott werkte aan Prometheus) die verzeild raakt in de criminele onderwereld. Hij krijgt zo te maken met dubieuze figuren gespeeld door onder meer Brad Pitt en Javier Bardem. Laatstgenoemde heeft na No Country for Old Men en Skyfall wederom een opmerkelijke haarstijl. Vrouwelijk schoon is er in de vorm van Penélope Cruz (als de love interest van Fassbender) en Cameron Diaz (als het liefje van Bardem). Bijrollen zijn er voor Dean Norris (Breaking Bad), John Leguizamo (Kick Ass 2) en Natalie Dormer (Game of Thrones).

The Counselor verschijnt op 14 november 2013 in de Nederlandse bioscopen. Ridley Scott zal de film opdragen aan zijn vorig jaar overleden broer Tony Scott.