Eerste teaser trailer voor Black Mass

Geplaatst: door de redactie

Warner gaf vandaag de eerste trailer voor het waargebeurde misdaaddrama Black Mass vrij. Johnny Depp speelt als Whitey Bulger één van de meest gevreesde misdadigers die Boston ooit voortbracht. Bekijk de beelden.

Decennia lang was Bulger de baas in de onderwereld van Boston, ook doordat hij als informant voor de FBI verschillende van zijn concurrenten uit de weg wist te ruimen. Depp ziet er onherkenbaar uit in de rol en volgens regisseur Scott Cooper waren mensen op de set die Bulger persoonlijk kenden zo onder de indruk van de gelijkenis, dat ze hem amper aan durfden te kijken. De onderstaande trailer doet overigens wat denken aan de legendarische restaurantscène met Ray Liotta en Joe Pesci in Goodfellas, afgaande op de manier waarop Depp als Bulger de stemming plots kan laten doen omslaan.

Joel Edgerton (Exodus) speelt de FBI-agent die contact legt met Bulger en met hem een deal maakt om de Italiaanse maffia op de knieën te brengen. Benedict Cumberbatch (The Imitation Game) is te zien als zijn broer die een hele andere kant opging en het schopte tot senator. Andere rollen in zijn er voor Juno Temple (The Dark Knight Rises), Kevin Bacon (X-Men: First Class), Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey) en Jesse Plemons (Breaking Bad). Black Mass draait vanaf 15 oktober in de bioscoop.