Eerste teaser trailer voor Annabelle 2

Geplaatst: door Tom van Steensel

Na het succes van The Conjuring kreeg de duivelse pop Annabelle een eigen spin-off. Die spin-off bracht wereldwijd ruim 250 miljoen dollar op en dus was een tweede deel onvermijdelijk. Bekijk de eerste teaser trailer voor Annabelle 2 van regisseur David F. Sandberg (Lights Out).

De nieuwe film is wederom geproduceerd door Peter Safran en James Wan, eerder ook verantwoordelijk voor de The Conjuring-films. Annabelle 2 gaat over een poppenmaker en zijn vrouw, die ooit hun jonge dochtertje verloren. Wanneer het plaatselijke weeshuis zijn deuren sluit, besluit het stel een non en een aantal meisjes in hun huis te verwelkomen. Zij worden al snel het doelwit van de pop Annabelle, de bezeten creatie van de poppenmaker.

Het scenario voor de film komt van Gary Dauberman, de schrijver van het origineel die onlangs ook het script voor de nieuwe adaptatie van Stephen King’s It op papier zette. Rollen zijn er voor Miranda Otto, Anthony Lapaglia, Stephanie Sigman en Alicia Vela-Bailey. De film verschijnt op 18 mei 2017 in de Nederlandse bioscopen.