Eerste officiƫle foto van X-Men: Days Of Future Past

Geplaatst: door de redactie

Er verschenen de laatste tijd genoeg 'behind the scenes' foto's van de set van het mutantenspektakel X-Men: Days Of Future Past, maar nu is ook de eerste officiële foto opgedoken.

Op de plaats staan Professor X (James McAvoy), Hank McCoy aka Beast (Nicholas Hoult), en Logan oftewel The Wolverine (Hugh Jackman) in gezellige wijde pijpen, bruintinten en shirts met print. Het moge duidelijk zijn: de jaren zeventig zijn aangebroken voor de X-mannen. 

In het vervolg op X-Men: First Class moet het team superhelden onder leiding van Charles Xavier een duistere toekomst zien te voorkomen, waarin mutanten worden vermoord of gevangengenomen door de gigantische Sentinel robots van ‘bad guy’ Bolivar Trask (Peter Dinklage). De nimmer ouder wordende Wolverine is hierbij de sleutel.

Regisseur Bryan Singer Twitterde afgelopen weekend ook interessante snapshots van decorstukken (de foto hierboven) en ruw beeldmateriaal van Michael Fassbender met hoed en zonnebril (de foto hieronder). Hiermee ‘teased’ de filmmaker zijn fans flink, aangezien X-Men: Days Of Future Past pas op 17 juli 2014 in de Nederlandse bioscoop verschijnt.