Eerste foto's Leonardo DiCaprio in The Revenant

Geplaatst: door de redactie

Hij was te zien in de beste film van 2014 en werkt nu samen met de regisseur van wat misschien wel de beste film van 2015 gaat worden. Bekijk Leonardo DiCaprio op de eerste foto's van The Revenant, waarin hij te zien is naast Tom Hardy.

De boekverfilming speelt zich af in de negentiende eeuw. DiCaprio geeft gestalte aan een pelsjager / goudzoeker/avonturier die wordt aangevallen door een grizzlybeer. Vervolgens wordt hij ook nog eens door zijn collega's (met Hardy) beroofd en voor dood achtergelaten. Wonder boven wonder overleeft hij het voorval en gaat hij op zoek naar de verantwoordelijken met maar één doel voor ogen: wraak.

Alejandro González Iñárritu filmt nog tot en met april in het woeste landschap van de Canadian Rockies, waar maar een paar uurtjes per dag geschoten kan worden. Na Birdman is de regisseur naar eigen zeggen "verslaafd geraakt aan experimentele films die geweldig kunnen mislukken of hopelijk iets nieuws kunnen bieden". The Revenant moet over ongeveer een jaar in de bioscoop verschijnen.