Eerste beelden van Exodus: Gods and Kings

Geplaatst: door de redactie

Onlangs zagen we een lading foto's van Exodus: Gods and Kings met daarbij de belofte dat er snel bewegend beeld zou volgen. Die belofte is inmiddels ingelost: bekijk een eerste trailertje voor de nieuwe film van regisseur Ridley Scott.

Christian Bale geeft in de film gestalte aan de Egyptische prins Mozes. Hij komt erachter dat hij eigenlijk geboren is als slaaf en verlaat Egypte. Na een roeping van God besluit hij echter weer terug te keren om de Israeliten te bevrijden en naar het beloofde land te leiden. Maar zijn broer Ramses (Joel Edgerton uit The Great Gatsby) is inmiddels Farao geworden en is niet van plan zijn slaven vrijheid te geven.

John Turturro (Fading Gigolo) en Sigourney Weaver (die eerder met Scott werkte aan Alien en 1492: Conquest of Paradise) zijn te zien als de (pleeg)ouders van Mozes en Ramses. Andere bijrollen zijn er voor Ben Kingsley (Sexy Beast) als een priester en Aaron Paul (Breaking Bad, Need For Speed) als een slaaf. Exodus gaat op 18 december bij ons in première. Bekijk hieronder ook een drietal nieuwe posters.