Eerste beelden uit Wonder Woman

Geplaatst: door de redactie

DC en Warner willen vanaf 2016 elk jaar twee comicbook-films naar de bioscoop brengen, en dus werkt men hard aan de promotie. En aangezien DC momenteel erg succesvol is op televisie met shows als The Flash en Arrow ging er gisteren op de CW een heuse film-special in première. Met daarin ook Wonder Woman.

De Dawn of the Justice League-special werd gepresenteerd door Geoff Johns (zeg maar de Kevin Feige van DC-films) en filmmaker / superfan Kevin Smith. Naast de nieuwe Suicide Squad trailer ging ook een eerste featurette van Wonder Woman in première. Achter de schermen komen onder meer Gal Gadot, Chris Pine en regisseur Patty Jenkins (die ooit bijna Thor 2 regisseerde) aan het woord. De film met ook Connie Nielsen (Gladiator) en Robin Wright (House of Cards) verschijnt in de zomer van 2017.

Johns en Smith blikten ook vooruit op de Justice League-films die verschijnen in 2017 en 2019. Bekijk hieronder de filmpjes waarin ze telkens kort iets vertellen over een aantal personages die in die films op zullen duiken, te weten The Flash (Ezra Miller), Aquaman (Jason Momoa) en Cyborg (Ray Fisher).

Bekijk tot slot ook nog twee korte filmpjes over de DC-films waar we inmiddels al wat meer van hebben gezien, namelijk Batman v Superman en Suicide Squad. Onder meer Ben Affleck en Will Smith komen aan het woord. En helemaal onderaan belooft Johns ook een helemaal nieuwe Green Lantern-film.