Django Unchained is In The Can!

De opnamen van Tarantino's nieuwste, de gritty Western Django Unchained, zijn afgerond. Dat meldde producer Stacey Sher op haar Facebook.
 
"Na een bizar, uitdagend en magisch avontuur langs Simi Valley, de Alabama Hills, de bevroren Grand Tetons, de swamps en plantages van New Orleans, en terug naar Simi Valley, is het eindelijk gelukt!" Nu het filmen erop zit, is het project uiteraard nog verre van klaar om in de bios te verschijnen. Voor een aantal crewleden begint de echte klus pas: "Post production here we come!"

Django Unchained is vooralsnog inderdaad een uitdagend project gebleken; Sacha Baron Cohen en Kevin Costner hadden beiden op bepaalde momenten een rol in het verhaal, maar hebben de set voortijdig moeten verlaten. 'Creative differences'. Laatstgenoemde werd vervangen door Kurt Russell, maar verdween op zijn beurt ook van de lijst. Daarnaast is 130 dagen geen malse opnameperiode, wat behalve op een lange film ook op de nodige hindernissen kan wijzen.

Als er binnen het geplande schema uit het vele geschoten materiaal een hopelijk nieuwe klassieker van Tarantino tevoorschijn komt, kunnen we deze in januari in de bios gaan verwachten. 

Synopsis
Django Unchained, met Jamie Foxx als de titulaire Django, een slaaf met een bruut verleden, speelt zich af twee jaar na de Amerikaanse Burgeroorlog. Het pad van Django kruist met dat van de Duits-Amerikaanse Dr. King Schultz (Christoph Waltz), een bounty hunter op zoek naar de van moord verdachte criminele gebroeders Brittle. Django kan hem naar zijn prooi leiden, met de belofte van vrijheid als beloning. De slaaf zelf maakt het zijn missie om zijn vrouw (Kerry Washington) terug te vinden, die door de slavenhandel van hem gescheiden werd.

De zoektocht leidt onder meer tot Calvin Candie (DiCaprio), wiens 'Candyland' een beruchte plantage is waar slaven getraind worden om elkaar te bevechten. De interessante cast zou hier verder uitgebreid worden met Kurt Russell als trainer Ace Woody, maar die rol is geschrapt - en als oplossing samengesmolten met de rol van DiCaprio. Sam Jackson is nog wel aanwezig, als huisslaaf Stephen. Ook Don Johnson, Bruce Dern, Jonah Hill, Anthony LaPaglia en Tom Savini zijn van de partij. 

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.