Dirty Harry en Han Solo op wishlist voor Expendables 3

Geplaatst: door de redactie

Deel twee is nog niet uit, maar de makers zijn al druk aan het speculeren over deel drie. Producent Avi Lerner (foto boven) noemt tegenover Total Film een aantal namen van acteurs waarmee ze op dit moment in onderhandeling zijn.

Volgens Lerner is bijvoorbeeld Dirty Harry Clint Eastwood (foto onder) al benaderd voor een rol, het personage dat hij moet gaan spelen is zelfs al bedacht. Verder zijn ze ook in onderhandeling met Han Solo Harrison Ford en willen ze Wesley Snipes strikken voor de film zodra hij zijn gevangenisstraf (voor belastingontduiking) heeft uitgezeten. De enige die volgens Lerner al aan boord is is Nicolas Cage. Oscarwinnaar Cage leverde in de jaren negentig een reeks actiefilms af met onder andere Face/Off, The Rock en Con Air.

Veel fans schreeuwen ook om Steven Seagal, maar dat lijkt voorlopig nog onwaarschijnlijk. Seagal werd al benaderd voor deel twee, maar heeft al heel lang ruzie met Lerner en liet meerdere malen weten niet meer met hem te willen werken. Verder is het afwachten wie de volgende gaat regisseren… Wellicht kunnen jaren tachtig actielegendes als Walter Hill (die nog een film met Stallone in de pijplijn heeft zitten) of John McTiernan een rol van betekenis spelen?

(VIA)