Derde trailer voor Pan

Geplaatst: door de redactie

Regisseur Joe Wright (Pride & Prejudice, Atonement, Anna Karenina) neemt ons mee terug naar Neverland in Pan. De prequel film vertelt de voorgeschiedenis op het wereldberoemde verhaal van J.M Barrie. Bekijk de allernieuwste trailer.

Nieuwkomer Levi Miller is de weesjongen die terecht komt in Neverland en daar kennis maakt met de door Garrett Hedlund gespeelde James Hook. In de prequel is Hook echter nog niet de slechterik; hier wordt het gevaar in Neverland nog gesticht door de piraat Blackbeard. Hugh Jackman is de acteur die zich mag uitleven in de rol van Blackbeard, nadat hij niet zo heel lang geleden al een keer een bad guy speelde in Chappie, een film die morgen weer eenmalig in de bioscoop te zien is.

Rooney Mara (Girl with the Dragon Tattoo) heeft één van de belangrijkste bijrollen als de inheemse prinses Tiger Lily. Andere acteurs die mogen opdraven in de film zijn Cara Delevingne (Suicide Squad), Amanda Seyfried (Ted 2), Nonso Anozie (The Grey) en Adeel Akhtar (The Dictator). Pan is vanaf 7 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.