Derde trailer voor Man of Steel

Geplaatst: door de redactie

Superman krijgt de “Christopher Nolan-behandeling”: Nolan en scenarist David S. Goyer kwamen op de proppen met een nieuwe benadering voor The Man of Steel die Zack Snyder (de Dawn of the Dead-remake, 300, Watchmen) heeft mogen regisseren. Bekijk de derde officiële trailer!

De film moet Superman, net als Batman eerder, weer wat serieuzer nemen en poogt te laten zien wat er daadwerkelijk zou gebeuren in het geval van "first contact": hoe reageert de mensheid op de aanwezigheid van een buitenaards wezen als Superman? Dat wil overigens niet zeggen dat er geen ruimte is voor ouderwets vermaak: Nolan en Goyer beloven gigantisch veel actie (meer dan in de Dark Knight-trilogie) en aan het geintje op het einde van de trailer (omtrent de naam van stripheld) te zien lijkt er ook plaats te zijn voor wat humor.

In de trailer zien we onder andere wat meer van Russell Crowe als Supermans vader Jor-El, en Kevin Costner komt weer aan het woord als pleegpapa Jonathan Kent. Maar ook Michael Shannon (Take Shelter) mag eindelijk praten in deze trailer, nadat hij gister al aan het woord kwam in een nieuwe viral video die helemaal onderaan te zien (of eigenlijk te horen) is. Superman (Henry Cavill) neemt het deze keer namelijk niet op tegen Lex Luthor, maar tegen een tweetal baddies (aangevoerd door Shannon) afkomstig van zijn thuisplaneet Krypton.

Man of Steel vliegt op 20 juni 2013 in 3D onze bioscopen binnen. Bekijk hier en hier de vorige trailers.