Derde Night At The Museum heeft tweede trailer

Geplaatst: door de redactie

In het laatste deel in de Night at The Museum-serie reizen Ben Stiller en de tot leven gekomen bezienswaardigheden uit het Natuurhistorisch museum vanuit New York naar Londen. Bekijk een nieuwe trailer voor Secret of the Tomb.

Stillers nachtwaker Larry komt er in dit deel achter dat magische kleitablet die ervoor zorgt dat zijn museum tot leven komt langzaam aftakelt. Hij moet daardoor met iedereen naar Londen reizen om uit te zoeken wat er aan de hand is. Oude personages die hem aan de andere kant van de oceaan vergezellen zijn onder meer het onwaarschijnlijke duo Jedediah (Owen Wilson) en Octavius (Steve Coogan) plus president Teddy Roosevelt (de late great Robin Williams).

Ook nieuwe personages worden geïntroduceerd. Zo speelt Ben Kingsley (binnenkort ook Egyptenaar in Exodus) een oude faroah in het Museum van Londen en Dan Stevens (The Guest, A Walk Among The Tombstones) duikt daar op als ridder Lancelot. Rebel Wilson (Pitch Perfect) maakt haar opwachting als Britse nachtwaker. De film werd wederom geregisseerd door Shawn Levy (The Internship) en verschijnt op 5 februari 2015 in de bios. Bekijk ook de vorige trailer.