DC Comics' The Flash heeft regisseur

Geplaatst: door de redactie

Volgens THR staat Seth Grahame-Smith op het punt te tekenen voor de regie van de DC-comics verfilming The Flash. Het zou dan het regiedebuut worden van de man die eerder als schrijver werkte aan genre mash-ups als Abraham Lincoln: Vampire Hunter en Pride and Prejudice and Zombies.

Grahame-Smith zou daarbij ook het scenario nog eens onder handen nemen. De eerste versie van het script is afkomstig van Phil Lord en Chris Miller (21 Jump Street, The Lego Movie), maar die hebben het inmiddels te druk met hun Han Solo-film voor Disney en zullen sowieo niet meer kunnen regisseren. Na Batman v. Superman en Suicide Squad in 2016 en Wonder Woman en Justice League in 2017 mag de solofilm van The Flash - die overigens los staat van de huidige tv-serie - in 2018 het kalenderjaar van Warner en DC openen. Later in 2018 zal ook de solofilm van Aquaman verschijnen.

De solofilm van The Flash - waarin de pijlsnelle superheld gespeeld wordt door Let's Talk About Kevin's Ezra Miller - wordt niet de eerste keer dat we het personage op het grote scherm gaan zien. Hij heeft naar verluidt al een cameo in Batman v. Superman en zou vervolgens ook een flink aandeel hebben in de eerste Justice League-film. Verder is Seth Grahame-Smith momenteel ook  bezig met de scenario's voor onder meer The Lego Batman Movie en Beetlejuice 2 van regisseur Tim Burton.