Danny Boyle in beeld voor Steve Jobs film

Geplaatst: door de redactie

Sony heeft misschien een opvolger voor de vertrokken David Fincher gevonden. Volgens The Hollywood Reporter is de studio druk in gesprek met Danny Boyle om de verfilming van Aaron Sorkins script over Steve Jobs op zich te nemen.

En dat is nog niet alles. Waar David Fincher eerder zijn zinnen had gezet op Christian Bale, wil Danny Boyle (Trainspotting, 28 Days Later, Slumdog Millionaire, Trance) dolgraag Leonardo DiCaprio in de hoofdrol. Volgens The Hollywood Reporter zou Boyle zijn The Beach-acteur (ze zijn samen te zien op de foto hieronder) al benaderd hebben om te praten over deze mogelijke nieuwe samenwerking.

Uiteraard is nog lang niet alles in kannen en kruiken. Zo tekende DiCaprio bijvoorbeeld onlangs voor de thriller The Revenant van regisseur Alejandro Gonzalez Inarritu (Babel), waarvan de opnamen in september van start moeten gaan. Boyle en DiCaprio werkten nooit eerder met Sorkin, terwijl diens laatste samenwerking met Fincher (The Social Network) Sony een heleboel geld opleverde.