Comic-Con trailer voor Marvels Doctor Strange

Geplaatst: door de redactie

Na Captain America: Civil War is Doctor Strange de volgende film die Marvel op het programma heeft staan. Benedict Cumberbatch en de rest van de cast waren aanwezig op Comic-Con en lieten daar een nieuwe trailer zien. Bekijk hem nu.

Cumberbatch speelt de beroemde neurochirurg Dr. Stephen Strange. Een vreselijk auto-ongeluk maakt plotseling een einde aan zijn carrière. Hij gaat op zoek naar genezing in de mysterieuze enclave van Kamar-Taj. Hier ontdekt hij de geheimen van een verborgen wereld vol mystiek en verschillende dimensies. Strange staat voor de keuze; terugkeren naar zijn bekende bestaan of alles achter zich te laten en als machtigste magiër de wereld verdedigen tegen duistere krachten uit andere dimensies.

Om de magische wereld van Doctor Strange tot leven te wekken, huurde Marvel horrorregisseur Scott Derickson (The Exorcism of Emily Rose, Deliver Us From Evil) in. Bijrollen zijn er voor Chiwetel Ejiofor (12 Years A Slave), Rachel McAdams (A Most Wanted Man) en Tilda Swinton (Only Lovers Left Alive). Mads Mikkelsen (ja, het wordt Hannibal tegenover Sherlock) is de bad guy. Vanaf 27 oktober in de bios.