Comic-Con: cast en crew blikken vooruit op Iron Man 3

Geplaatst:

door de redactie

Marvel besteedde op Comic-Con extra veel aandacht aan Iron Man 3, aangezien de opnamen van die film al voor de helft zijn afgerond. Naast Downey Jr. en regisseur Shane Black waren ook Jon Favreau en Don Cheadle aanwezig.

Het beeldmateriaal dat zij lieten zien bevatte volgens de gelukkigen die erbij waren onder andere Tony Stark die op een speciale manier zijn ijzeren pak aandoet (eerder aanschiet) en een gesprek met Happy Hogan (Jon Favreau) die refereert aan de gebeurtenissen in The Avengers: “My grandmother lives in Manhattan, alright. She jumped out of a second story window last year because she saw a giant snake robot coming out of the sky!”

Daarnaast was ook Ben Kingsley te zien als aartsvijand The Mandarin. Opvallend, aangezien de regisseur eerder vertelde geen fan te zijn van The Mandarin en lang gespeculeerd werd dat Kingsley misschien iemand anders zou spelen. Op een bepaald moment speelt Starks computer Jarvis ook nog een kerstdeuntje…. Het is en blijft tenslotte een Shane Black-film.

Hopelijk verschijnen de beelden van zowel de preview als het panelgesprek binnenkort online. Downey, Black en Cheadle schenen elkaar op het podium te bestoken met humoristische onliners. Hieronder zijn alvast een aantal korte interviews met hen te bekijken..... let ook op Downey's co-acteur uit Due Date die nog even opduikt.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.