The Cold Light of Day

Geplaatst: door de redactie

In The Cold Light of Day volgen we de jonge Amerikaan Will Shaw (Henry Cavill), wiens leven op z’n kop staat wanneer zijn familie tijdens een vakantie in Spanje wordt ontvoerd...

In een poging hen te redden komt hij er al snel achter dat de ontvoering te maken heeft met het geheime leven van zijn vader Martin (Bruce Willis). Wat volgt is een klopjacht door de straten van Madrid, waarbij niets is wat het lijkt. Will Shaw vertrekt voor een lang weekend naar Spanje om daar vakantie te vieren met zijn familie, waaronder zijn dominante vader Martin. De vakantie neemt echter een drastische wending wanneer het gezin ontvoerd wordt, terwijl Will boodschappen aan het doen is. Al gauw beseft hij dat de Spaanse politie niet de intentie heeft hem te helpen, waarop hij besluit zijn eigen weg te gaan.

Will krijgt de schrik van zijn leven als zijn vader plotseling opduikt en onthult dat hij een undercover agent is die verstrikt is geraakt in een web van leugens en geheimen. Zijn vader blijkt iets te hebben waar de ontvoerders naar op zoek zijn. Het is het begin van de ontrafeling van een complot tegen Will en zijn familie, waarbij niet alleen de ontvoerders jacht maken op het gezin. Niemand lijkt te vertrouwen en Will voert een race tegen de klok om aan zijn vijanden te ontkomen en zijn familie te redden.