Christopher Eccleston wordt Thor 2 Baddie

Tags:

Geplaatst: door de redactie

Nadat Mads Mikkelsen moest afzeggen is er dan toch een vervanger gevonden: Christopher Eccleston mag in Thor: The Dark World gestalte geven aan Malekith the Accursed.

Thor: The Dark World zal zich wat meer richten op de “Nine Realms” die de wereld van Asgard rijk is, en in één daarvan (Svartalfheim) worden de Dark Elves geregeerd door het personage van Eccleston. De acteur is waarschijnlijk het meest bekend door zijn vertolking van Doctor Who in 2005, maar heeft ook verschillende films op zijn naam staan: van Shallow Grave (het bioscoopdebuut van Danny Boyle) tot en met G.I. Joe: Rise of the Cobra. En natuurlijk the infamous Raymond Calitri in Gone in 60 Seconds.

Eccleston voegt zich bij een cast die al bestond uit Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Jaimie Alexander, Idris Elba, Zachary Levi en Stellan Skarsgard. De regie van dit tweede deel is in handen van Alan Taylor (Game of Thrones), de film verschijnt in 2013 in Amerika. De Nederlandse datum is nog altijd niet bekend.

Do I look like an arsehole..?