Carell vervangt Willis in Woody Allen-film

Geplaatst: door de redactie

Nadat Bruce Willis eerder deze week de productie van de nieuwe film van Woody Allen verliet, heeft de bijna 80-jarige filmmaker zoals verwacht snel gehandeld. Hij vond Steve Carell bereid de rol over te nemen. Dat meldt Variety.

Allen met Emma Stone en Joaquin Phoenix (r.) op de set van Irrational Man. (foto: Sabrina Lantos)

 

Carrel en Allen werkten ruim tien jaar geleden al samen voor het in 2004 verschenen Melinda And Melinda. Willis zou voor het eerst in een film van Allen verschijnen, maar verliet eerder deze week, terwijl de opnames al in volle gang waren, de productie. Onduidelijk is nog waarom. Volgens eerste berichten zou de Die Hard-acteur gedwongen zijn uit het project te stappen vanwege zijn rol in Misery op Broadway. 

Naast Carrell hebben ook The Age Of Adaline's Blake Lively, Parker Posey (nu in de bioscoop te zien in Allens Irrational Man), Kristen Stewart, Jesse Eisenberg (samen te zien in American Ultra), Jeannie Berlin, Corey Stoll, Ken Stott, Anna Camp, Stephen Kunken, Sari Lennick en Paul Schneider rollen in Allens nieuwste. Er is verder weinig bekend over de plot van de nog titelloze film, die volgend jaar zomer in de bioscoop te zien zal zijn. Het is voor het eerst sinds Annie Hall dat Allen een film in Los Angeles draait.