Bruce Willis stapt uit nieuwe Woody Allen

Geplaatst: door de redactie

Vlak na het opduiken van de eerste setfoto's met daarop Bruce Willis in de nog titelloze nieuwe film van Woody Allen, bericht Deadline dat Willis de productie noodgedwongen heeft moeten verlaten. Verwacht wordt dat Allen op zeer korte termijn de rol zal hercasten om niet achter te geraken op schema.

 

In maart van dit jaar was Willis een van de meest interessante namen op het lijstje met de eerste acteurs - met daarop ook Kristen Stewart en Jesse Eisenberg - die Allen aankondigde voor zijn nieuwe film. De samenwerking tussen Allen en de Die Hard-acteur was echter van korte duur: Willis moest tijdens de opnamen afzien van de rol omdat deze toch niet te combineren zou zijn met eerdere toneelverplichtingen: binnenkort staat hij op Broadway met een toneelversie van het Stephen King-verhaal Misery, waarin hij de rol van Paul Sheldon vertolkt, in de filmversie van Rob Reiner nog gespeeld door James Caan.

De nieuwe film van Allen - dus zonder Willis - moet in 2016 verschijnen. Allen zelf is momenteel in de bioscoop vertegenwoordigd met Irrational Man. Bruce Willis is binnenkort te zien naast Bill Murray in het muzikale Rock The Kasbah van Barry Levinson. De setfoto's zijn met dank aan Comingsoon.