Broken Lizard geeft Super Troopers 2 update

Geplaatst: door de redactie

Het comedyteam van Broken Lizard verwacht nog steeds dat Super Troopers een vervolg krijgt. Leden Jay Chandraskehar en Kevin Heffernan geven aan wat er nog moet gebeuren.

Chandraskehar en Heffernan zijn momenteel hun nieuwe film The Babymakers aan het promoten en gaven een update aan Comingsoon.net. De studio ziet het script helemaal zitten, maar eerst moet er nog een rechtenkwestie (met diezelfde studio Fox Searchlight) omtrent de eerste film opgelost worden. Ook Potfest, een sequel op hun studiofilm Beerfest voor Warner Bros., staat nog steeds in de planning.

De eerste Super Troopers draait om een politiekorps van het fictionele plaatsje Spurbury bij de Canadese grens waar de agenten niets anders doen geintjes uithalen (zie filmpje) met elkaar en met de lokale bevolking. Ondanks gemengde kritieken in de pers groeide de film uit tot een cultklassieker waarvan zelfs Kevin Spacey zegt een enorme fan te zijn.

Ook Brian Cox zou mogelijk terugkeren voor de sequel. Hopelijk kunnen de heren en de studio eruit komen zodat de nieuwe film snel gemaakt wordt… het liefst right meow.

Bron: Comingsoon.net