Bradley Cooper is topkok in eerste trailer voor Burnt

Geplaatst: door de redactie

Na Chef is hier opnieuw een film waarin heerlijke eetgerechten centraal staan, alleen nu met een flinke scheut woedeuitbarstingen van Bradley Cooper. Bekijk Cooper als eindbaas in de keuken in de erste trailer voor de dramafilm Burnt.

 

De acteur geeft gestalte aan rock 'n roll chef Adam Jones. Jones wist al op jonge leeftijd zijn droom om topkok te worden te verwezenlijken en had met zijn fantastische gerechten de hele culinaire wereld aan zijn voeten, maar verloor vervolgens alles door zijn wilde levensstijl vol drank en drugs. Nu is hij klaar om het succes terug te pakken, maar daarvoor heeft hij wel het beste team ooit nodig, inclusief zijn ex-geliefde Helene (gespeeld door Sienna Miller - eerder met Cooper te zien in American Sniper). Zal het hem lukken om opnieuw aan de top te komen en die derde Michelin ster te krijgen?

Burnt werd geregisseerd door John Wells, die eerder de regie deed van de Oscargenomineerde film August: Osage County. Naast Cooper en Miller zijn er bijrollen voor Omar Sy (Jurassic World), Emma Thompson (Saving Mr. Banks), Uma Thurman (Pulp Fiction), Daniel Brühl (Rush), Alicia Vikander (Ex Machina) en Lily James (Cinderella). De film verschijnt op 26 november in de Nederlandse bioscopen.