Brad Pitt is Killing Them Softly

Geplaatst: door de redactie

Andrew Dominik (Chopper) is niet het type regisseur die veel films eruit perst, maar vijf jaar na The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford komt zijn derde steeds dichterbij: Killing Them Softly heeft eindelijk een trailer gekregen.

Killing Them Softly (voorheen Cogan's Trade) was al te zien op Cannes en is na Jesse James de tweede keer dat Dominik en Pitt samenwerken. De film is een op een boek gebaseerd misdaaddrama en moet weer een beetje de donkere humor uit Dominiks debuut Chopper terugbrengen. In de trailer zien we Pitt gewapend met een shotgun een overval op een door de maffia georganiseerde pokeravond onderzoeken.

Andere rollen zijn er voor Richard Jenkins, Ray Liotta, James Gandolfini en Vincent Curatola. Dat zie je goed: Henry Hill, Tony Soprano en Johnny Sack in dezelfde film, nog eens aangevuld met meer Boston onderwereldfiguren dan The Departed, Gone Baby Gone en The Town bij elkaar opgeteld - én een soundtrack van Johnny Cash! Als dat geen reden is om te gaan kijken…. Te zien vanaf 18 oktober.

(VIA)