Boyd Holbrook in beeld voor nieuwe Predator

Geplaatst: door Tom van Steensel

Volgens The Hollywood reporter is Benicio Del Toro niet langer verbonden aan de nieuwe Predator-film van Shane Black. Filmstudio Fox zou momenteel in gesprek zijn met Boyd Holbrook om hem te komen vervangen.

Holbrook staat bij Fox op het verlanglijstje, mede naar aanleiding van zijn eerdere werk voor de filmstudio in de films Gone Girl en Morgan. Volgend jaar neemt hij het als bad guy op tegen Hugh Jackman in de ook door Fox geproduceerde allerlaatste Wolverine-film. Eerder deze week kregen we met de bovenstaande foto al een eerst blik op zijn personage in die film. De meeste mensen zullen Holbrook echter kennen van zijn hoofdrol in de Netflix-serie Narcos, waarin hij als DEA-agent Steve Murphy jacht maakte op Pablo Escobar. De nieuwe Predator-film zit op dit moment nog zonder officiƫle castleden. In het origineel waren onder andere Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers en Jesse Ventura te zien.

Fox heeft geen officiele reden vrijgegeven voor het wegvallen van Del Toro, maar volgens The Hollywood Reporter zou het vooral te maken hebben met zijn drukke schema, waar onder meer een sequel op Sicario deel van uitmaakt. De makers van de nieuwe Predator zouden zelfs speciaal voor Del Toro de productie van de film hebben doorgeschoven naar februari, maar ook dat mocht uiteindelijk niet baten. De vierde film uit de Predator-reeks moet op 8 februari 2018 in de Nederlandse bioscopen verschijnen.