Bond 24 al in startblokken

Geplaatst:

door de redactie

For your eyes only: het heeft even geduurd voordat er een nieuwe Bond-film de living daylights zag. Door de financiële malaise bij MGM thunderballde de studio bijna het bankroet in, waardoor Bond 23 nu pas vier jaar na het so-so Quantum of Solace arriveert.

Skyfall kan echter op bijzonder positieve kritieken en een ongekende internationale buzz rekenen, waardoor er nu al werk gemaakt wordt van de volgende.

I have no idea what I'm doing here

Scenarist John Logan (Gladiator), die aan boord gehaald werd om de duo-productie van Neal Purvis en Robert Wade (de twee schrijvers die de laatste vijf Bonds tikten) voor Skyfall te herschrijven, is gevraagd de volgende film solo te doen. It would appear, Misssssh Moneypenny, Logan has a license to kill, myeah.

Voor producers Barbara Broccoli en Michael G. Wilson is de world simpelweg not enough. Ze hopen de volgende film ergens volgend jaar al in de Engelse Pinewood Studios te kunnen schieten, voor een release in de herfst van 2014. November 2014 waarschijnlijk, gezien de releases van de laatste serie Bond-films. En het zal ongetwijfeld Daniel Craig zijn who gets to die another day. Live and let live!

(VIA)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.