Billy Bob is back in teaser voor Bad Santa 2

Geplaatst: door de redactie

Het is stiekem één van onze favoriete kerstfilms aller tijden: het in 2003 verschenen Bad Santa. Voor de opvolger, die simpelweg de titel Bad Santa 2 meekrijgt, hijst Billy Bob Thornton zich opnieuw in het kerstmannenpak van Willie Stokes.

Over het verhaal van Bad Santa 2 is nog weinig bekend, wel weten we dat ook Tony Cox opnieuw te zien is als de als kerstelf verkleedde Marcus. Brett Kelly keert eveneens terug voor de sequel, al is ie nu wel een stuk ouder dan ten tijde van het eerste deel waarin hij The Kid speelde.

Kathy Bates is in ieder geval nieuw in de cast, zij speelt Willie's vuilspuiende moeder Sunny. Gilmore Girls' Lauren Graham, de love interest van Willie uit de eerste film, is dit keer niet van de partij, de vrouwelijke lead is voor Mad Men's Christina Hendricks. Ook Bernie Mac is vanzelfsprekend niet te zien, de komiek overleed bijna acht jaar geleden op 50-jarige leeftijd.

Mark Waters (Mean Girls, Freaky Friday, Mr. Popper's Penguins) tekende dit keer voor de regie en neemt zodoende het stokje over van Ghost World-regisseur Terry Zwigoff. Van laatstgenoemde is op filmgebied sinds 2006 niets meer vernomen. Bad Santa 2 heeft op dit moment een Nederlandse releasedatum van 24 november 2016.